14. 3. 2012

VSŠH-komiks už je v terénu!

K dostání u knihkupců, veškeré informace zde-http://www.nakladatelstvilipnik.cz/

                                Grafická úprava obálky-Jan Šiller





9 komentářů:

Martin Plsko řekl(a)...

Vyzera to velmi zaujimavo, som zvedavy ako to bude pokracovat. Minimalne kvoli stranke 9 (tam kde je ten netopierik a falicke hriby) si to pojdem kupit. Tesim sa!

Jiří Grus řekl(a)...

Díky, doufám, že komiks nezklame,zdar!JG

Anonymní řekl(a)...

Pavel Šimák:Mě se to původně moc nelíbilo,nástin příběhu a zvolený výtvarný styl-čekal jsem něco na způsob NITRA TĚŽKNOUCÍHO GLYCERÍNEM.Na obé jsem ale postupně úplně změnil názor,hlavně díky vlivu ukázek na tomto blogu.Je moc fajn vidět jak něco vzniká,ten tvůrčí proces.Ted se mi to líbí moc a určitě si album koupím.

Jiří Grus řekl(a)...

Vážený Pavle,jsem rád, že jste vytrval a na Vsšh nezanevřel. Věřím, že Vás album potěší, je to zase něco jiného. Jiné je téma, humor, celková poetika. To samozřejmě promění i výtvarnou podobu, která je jemnější s důrazem na atmosféru a barevné ladění odpozorované z přírody. Díky a snad Vás komiks nezklame.JG

Anonymní řekl(a)...

Lukáš: Tak to si určo koupím...není důvod váhat, i když jsem na Vás pořád naštvanej :D, že jste mi usekl Volemana a po čtyřech dílech ticho po pěšině, tak přesto u nás letos určitě nic lepšího nevyjde...takže jistotka je jistotka

Jiří Grus řekl(a)...

Ok)) S Volemanem je to těžké, 5.díl už je napsaný, ale zatím se k tomu nemohu dostat,pardon))JG

Anonymní řekl(a)...

Takže ale existuje určitá naděje, že bude mít Voleman někdy pokračování? Takhle ho useknout, to by byl hřích...Jinak hvozdy koupené, každou chvíli se do nich pustím.

Jiří Grus řekl(a)...

Ano,Voleman bude, jen nevím kdy. Tak příjemné počtení Hvozdů přeji.JG

Anonymní řekl(a)...

Takže dočteno, nádhera...Tím je tedy znám první aspirant na cenu Muriel 2012! Jinak Boženka-Barbora byla chladně nádherná...a nudistická Babička taky :D Díky za skvělou práci.